I love me

Nä nu ska jag sova!
God natt min käre bloggläsare!


Hahah normal bild! *host*


Nu blir det ut och springa!

Nu så ska jag dra ut och springa, blev lite sugen på det så jag kör nog något varv!


I want



Dessa gresser är perfekta till sommarn! Jag vill speciellt ha spets shortsen, ballerinaskorna och det vita linnet med silvrigt på!



Saknar någon där, som alltid bara är och finns här. Det är du, men jag vet inte om du förstått det än


Hemsk dag det där, vill inte minnas..

Hejsan hoppsan alla friska nötkärnor!

Ligger hemma i sängen och ska precis sova. Mår inte bättre idag så stannar hemma imorgon med :( Men på torsdag är jag nog tillbaka! Fy vad jobbigt det är att vara sjuk.. Så fort jag gör något lite mer ansträngande (som när jag åkte till stallet och mockade och sånt) får jag huvudvärk och illamående, svettas gör jag ena stunden och andra stunden fryser jag häcken av mig.. Jobbigt läge där känner jag ;)

Har pluggat idag, massa idrott-teori (LABC, skador mm.) till provet imorgon som jag inte kommer ha. Jag får nog det vid något annat tillfälle snart :)

Imorgon blir det sova, äta, plugga matte, sova, äta, sova och ännu mer sova! En rolig dag att se fram emot, eller?

Godnatt, pussochkram


Brist på rubriker

Nu idag så har jag hunnit gå i skolan, dansa, chilla lite och så vidare, ni vet dom vanliga Tisdags grejjerna, sedan så har jag också hunnit plugga lite till Idrotts provet imorgon, men ska hetts-plugga lite mer imorgor, för det är då jag lär mig som bäst! Hahah! :DD



Nä nui ska jag duscha, välja kläder till imorgon och sedan sova!



din lilla lustikurre!

Viärlitelataavoss(jagochfanny)Såviorkarintegåhemidag:sssSåviväntarpåskolbussennu!
Långtochintressantinlägg!


Finbildpåoss



TJENARE NÄSborrar!!!



Haha det jag och fanny satt och gjorde hela bild lektionen!



Bild

hej nu har jag bild fast vi är lite busiga och sitter och  leker med datorerna/mobilen.

hej då



I love you, and i would do anything for you, you are f**king awesome!

Mitt långa och fina inlägg kommer INTE upp idag förmodligen i övermorgon men det kan hända att det kommer ut på Onsdag! Jag vet inte bra inte..
Och imorgon kommer det också upp lite roliga inlägg och sådant roligt! Lite tips och sådanna grejjer!

Nu skall jag gå och lägga mig snart, ska bara lyssna lite mer på Britney Spears -jävla spotify reklam!!! och välja lite kläder tills imorgon! Typ det!


Söt bild vad? Vadå bjuda på sig själv..


You don´t make me feel like i´m the only girl in the world


Rubbat öga. Punkt.

Hejja bloggen! Känner att jag just nu skapar lite för många, har tre stycken snart som jag ska vara engagerad i. Tråkigt nog för er ligger den här längst ner på "priotets-listan! på bloggarna. Högst upp ligger just nu goodness! Men jag och Ebbus håller på att fixa och trixa med en ny hästblogg, då kanske jag tar goodness till en paus eller har den som tränings dagbok.

Jag känner att det här var fel ämne att skriva om till er, ni är väl inga hästälskare? Den här bloggen skulle INTE handla om sånt ju ;)

Där tog det stopp. Vet inte vad jag ska skriva. Jo juste, för er som undrar så mår jag inte bättre! Puussss

Roligt inlägg, jo tack jag vet..


Tänkte bara säga hej



Så, hej!

Gick halva dagen i skolan idag. Mådde inte så där super bra imorse, men jag visste inte om vi skulle ha matte prov idag (hon hade inte sagt när vi skulle ha det nämligen) och jag ville inte missa det. Men vid lunch mådde jag ännu sämre. Huvudet dunkade och magen mådde illa. Då gick jag hem.
Jag blir hemma imorgon också, men hoppas jag kan komma på onsdag! För då har vi idrotts prov vilket jag inte vill missa! Får se helt enkelt hur jag mår :)


Nu bär det av till skolbussen!!!


Hejsan intressant inlägg

Nu ska jag gå och duscha och sedan så ska jag gå och sussa, tänkte bara kika in så att ni vet att jag lever! Jag vet inte så där jätte roliga inlägg idag kanske men men, jag tror ni överlever!



Hhahah fick värsta bästa iden nu! Kommer upp ett långt väl skrivet inlägg av mig imorgon som beskriver min kärlek!


You are everything I ever wanted. When you smile, every moment you look at me. It is the most beautiful I know



Hej på er!

Jag mår inge vidare bra alls faktiskt, av olika anledningar. Både psykiskt och fysiskt.. Orkar inte berätta nu! Det gjorde inte saken bättre att jag också fick världens jäkla huvudvärk och magont nu lagom till man skulle lägga sig i sängen och försöka sova, vilket inte kommer gå..
Men jag måste pallra mig till skolan, vi har tre prov den här veckan och det tänker jag inte missa!

Vi hörs imorgon, nu ska jag verkligen försöka sova! Godnatt :)


B is the shit!

Joo nu sitter jag och geekar Buffy, jag har ju börjat se om hela serien. Så nu ska jag återgå till det! Tänkte bara kika in här på bloggen och säga hej!




Tjenare glader!

Idag så har jag varit i stallet och ridit först på förmiddagen och sedan så tog jag halv 2 bussen hem och kom in i huset vid 20 i och då så började jag duscha och duschade till hel och då så kollade jag en buss som jag skulle ta till sickla. Och då såg jag att bussen gick 20 över man ba kul! För under den tiden skulle jag hinna, byta om, göra mat och sedan äta den, ladda datorn, packa saker och sedan gå till bussen 10 över för den bussen fick jag verkligen inte missa! Så det blev lite stressigt när jag var här hemma!

Men när jag väl var iväg så gick det bra förutom att jag satt och väntade på bussen vid londonviadukten så att jag skulle kunna komma till sickla så då satt jag där ute och frös i 55 minuter och väntade med endast en jeans jacka, kanske inte det roligaste! Men sedan så åkte jag till bowling-hallen och där var familjen + min morbror från tyskland och mina kusiner från stockholm så då var vi där och spelade och sedan så gick vi på donken *busminen* och nu har vi varit hemma och struntat totalt i Earth Hour *busmin igen*!

Nä nu ska jag sussa eftersom att klockorna ställs om en timme i natt!
God natt min no-life-er till bloggläsare!



Tjenare snygging!


Så jekelens tävlingssugen!

Haha jag är vääldigt tävlingssugen! Haha jag vet inte riktigt varför men jag känner att jag typ bara vill iväg och tävla! Jag menar jag är ju bara en liten lagom tävlings människa, och älskar och tävla om allting och typ blir as sur om jag inte vinner (haha, moget, jo tackar jag vet!) Haha så om ni undrar så är så tävlingssugen så att jag håller på att spricka så kommer förmodligen tävla om allting imorgon!


Tjenare snygging!


Aaaaaaagh!!!!!!!!!





Shopping med fannsan = Toppen sa knoppen!

Idag var jag i stockholm och shopppade lite med Fannsan haha vi hade jätte kul, åkte runt på lite olika ställen. Fick med mig hem 1 par perfekta jeans shorts! As snygga precis vad min garderob behövde! Annars så köpte jag bara en typ sak kommer inte ihåg vad den hette, haha! :D

Men nu ska jag dra och sova lite, vet inte om jag pallar börja på en ny ritning. Ska nämligen börja teckna S.M.G. Men det som händer nu är att jag ser trailen till Never say Never, haha men jag är fett taggad på att se den! ;)


Haha, vadå bjussa på sig själv lixom! -En trött och sliten Iris!


You are real for me



Hej hopp!

Jag är GRYM på att blogga. Right?
Fast nä, jag ska skärpa mig nu!

Igår var vi som sagt på Husbybadet, inte så jätte roligt bad men ja.. Helt okej!

Sitter just nu utanför matten och nu måste vi in. Bloggar mer sen!


On the first page of our story, the future seemed so bright. Then this thing turned out so evil I don't know why I'm still surprised.

Så idag har det varit en helt vanlig dag bortsett från att vi åkte till Husbybadet med skolan, chill chill! ;)
När jag väl kom hem så har jag ritat en ny bild (hehe) som faktist blev ganska bra! Sedan så har man ju såklart kollat på Buffy! As bra, det kan ni ge er på!

Men nu ska jag duscha och sedan sussa, whoho!


En liten Lasse åt fel håll!



I wanna go back to that time, to the place, to the feeling it was before

Nu har jag ritat lite mer (a) Jag övade lite på att rita hår och läppar, hyffsat bra blev det ändå tycker jag.. Säg till om ni skulle vilja se vad jag har ritat, så lägger jag upp det här på bloggen!

Annars idag då så har jag dansat, och på bussen dit så träffade jag söta Ebba så jag behövde inte åka till gustavsberg helt själv (haha jag vet, jobbit värre!) Men sedan så dansade vi och de gick bra, och vi fick en sådan där föreställnings/rep-lapp, vilket betyder att jag inte kommer att gå i skolan den 13 maj, för att då ska vi ha föreställningar hela dagen så ja man ba Yess, fast tyvärr så behöver vi bara ta ledigt 1 dag i år..

Hemma har jag väl bara kollar på Buffy (!!) och ätit semla, heheh vadå svullo? ;)
Imorgon så åker ju vi och badar på husbybadet så då blir det 1 timmes sovmorgon typ, och det är ju alltid trevligt!


Hello Edingburgh! -Vadå random bilder från min sida? o.O¨

Nej nu blir det duschen och senkudden!



Något jag inte har gjort på länge..

Jag har inte ritat på jätte länge!
När jag var liten så ville jag bli konstnär, men det ändrades när jag insåg att jag inte var bra på det! Haha! Men idag så blev jag jätte sugen på att rita så jag bestämmde mig för att göra det!

Det blev kanske inte så jätte bra! Men den blev inte de fulaste jag har sett med tanke på att jag inte har ritat något annat än sträckgubbar på typ 5 år. Tänkte försöka bli lite bra på det nu.. men vi får se hur det blir med det! ;)))Men jaja, jag tänkte att ni kunde få se den lite halv knäppa bilden!







Nya skor √




Jag är en idiot

[x] Varit på akuten

[x] Åkt Ambulans

[x] Brutit något

[x] Stukat något

[x] Sträckt något

[ ] nåt har gått ut led

[x] Blödit från huvudet

[x] Blödit från Ansiktet

[] Blivit Skjuten av luft pistol

[x] Blivit Sparkad

[x] Bränt Dej

[x] Fått sprickor i Skelettet

[ ] Fått Sy

[ ] Blivit Opererad

[x] Skurit dej

[x] Slickat ditt blod

[] Fått Hjärnskakning

[x]Förlorat medvetandet

[x]Slått ut en tand

[x] Slått ut flera tänder

 

Resultat: 15

 

1-4 DU ÄR RELATIVT LUGN!

5-9 ta det lungt i fortsättnigen

10-14 Du e galen!

15-20 Jävla idiot



Sitter här och är i skolan, hela dagen låång. Titta vad jag är duktig, jag går i skolan

Så nu sitter man här i skolan har precis haft franska och nu väntar man på Matten. Lite rolig info sådär!
Men ja, nu går vi snart in så a då ses vi!



Roligt inlägg! -Jag vet!




Allting har förändrats, men du finns kvar.

Är hemma och vänder en snabbis, måste nämligen gå till bussen om ungefär 10 minuter. Asså guud, vilken slapp skoldag!! Plus att den gick as fort, jag gillar't.
Ska som sagt strax gå till bussen, och åka till stallet.

Ikväll måste jag fixa lite grejer, som att packa och städa mitt rum.



Outfit för dagen:
Jeans - Weekday
Linne - BikBok
Kofta - Vila


Hemma dag

Ja idag var jag hemma från skolan idag ja..


Nej men vad hände här då?


You complain about your life and think everything is crap. But you forget something important, thats so obvious for you that you don´t think about it. You are loved, by me.




Tjena blåååggääään!

Helt okej dag. Onsdagar är slappa. Jag gillar slappt.

Efter skolan stallet, träffade Amanda! Iiiihh vad jag saknat henne! Brun som en pepparkaka var hon också för den delen.. Älskar min fina underbara tjej ♥
(För er som inte hänger med i svängarna så har Amandis varit i Thailand, vadå lyx?)

Nu ska jag ladda upp filmerna på datan som jag filmade på hoppspecialen.
Vi höreees!


Love you seek and more

Nu sitter jag här hemma och leker lite med Photoshop och lyssnar på Spotify!
Snart ska jag dra till dansen och dansa! Konstigt jag vet! Men brukar ju lixom inte dansa på dansen men idag så tror jag nog att det blir så!

Su nu ska jag försöka leka klart med Photoshop och sedan byta om och sedan är det bussen som väntar!




Grattis på födelsedagen fina du

Idag fyller min underbara och bästa mormor 67 år! Världens finaste ängel ♥
Hoppas verkligen du har det bra i himlen, du är värd allt.

Jag saknar dig. Saknar att ha dig här nere på jorden, om du bara fanns kvar... Om jag iallafall bara fick säga hur mycket jag älskar dig mormor!
Du är och kommer alltid vara den snällaste och generösaste människa jag någonsin träffat. Varför försvann du så snabbt? Du hade många år kvar.
Nej det vart för jobbigt att skriva nu, fy..

Iallafall, grattis på födelsedagen bästa mormor!


Mormor och Julia


Vad händer just nu?

Jo, svaret är att just nu så sitter jag och kollar på ponnyakuten samt gör engelskaläxan och lyssnar på musik!

Idag var det ju familjemiddag. Det sög! Hahah! Nej, men det var väl helt okej jag menar vi hade det ju ganska mysigt i skafferiet! Det är där dom coola-kidsen är lixom!

Aja nu ska jag gå och lägga mig för att jag är fett trött och det känns som om det är fredag fast det är måndag och så ja som ni märker så kanske det är bäst att jag går och lägger mig nu för nu börjar det bli ännu mer ointressant än vanlig och det är ju inget bra!



Halå där cooling! Får en liten Justin Bieber känsla haha!




Oh my gash



Hallojsaaan!

Sitter här i skolan med Irran och Fansan och väntar på att engelska lektionen ska börja.. Önskar att jag kunde sluta nu istället, orkar verkligen inte vara i skolan idag :(

Kul att veta då att man ska vara kvar i skolan efter att vi slutat också, för att vi har som sagt föräldrar middag!

Jag är också galet taggad på helgen!


Tjena lenaa!!

Så nu sitter man här och chillar i  skolan men en cooling vid namn Fanny!
Det är lite soft sådär!

Jobbade ju i lördags och i söndags så jag bloggade ju inte. Men istället så tjänade jag 800:- det gillar vi! Ska jobba en gång till sedan är jag fett rik (enligt mig)


Söt-unge!


Busy busy busy



Tjing tjong bloggen!

Min helg har varit fylld med grejor att göra! Ingen tid över till bloggen med andra ord.
Iris har kommit på någon skum jäkla idé som inte kommer hålla, men aja vi får väl se.. Ni lär märka vad idén är!

Imorgon har vi "föräldrar-middag", ska inte bli roligt.. Har andra saker att göra men jag har väl inget val. Det blir mamsen och Julia som kommer!

Vi hörs imorgon, puss!


The great thing with you is that you have me

Så nu har man tittar på ett avsnitt av big brother och kollat klart på Dollhouse serien!
Idag har jag annars inte gjort så mycket (vi hade ju studiedag idag så det var chill) men det jag gjorde idag var i alla fall att jag har chilat och åkt till grisslinge och gick ut på isen (det var i alla fall planen men det vågades inte) och sedan så fikade vi på dellan (utan att äta eller dricka något för min del, haha!)

Nu ska jag typ bara gå och packa eller snarare lägga fram kläder tills imorgon och sedan så ska man ju även fixa med maten och så, jag ska ju jobba i stallet imorgon (och på söndag) så ni kommer inte få en jätte bra uppdatering nu i helgen men ni får stå ut!





NU VART DET BRÅTTOM




Hejsan bloggen!

Tänkte skriva ett fint inlägg här men såg nu på klockan och insåg att jag måste springa iväg till bussen nu. Sover hos Irran ikväll, så vi hörs då! Puusss


Inga söt-saker innan påsklovet!!!

Det är min och fannans lilla deal!


Step Up

Nu sitter jag och kollar på Step Up. Och faan vad jag älskar dans asså! Hahah det låter säkert f1 mysko men feelingen och rörelserna är helt amazing! I love Dance!




What's it gonna take to confess?



Godmorgon kära läsare!

Idag har jag typ dansat, skolan och sådant lite ochill så där bara!
Men jag är jätte irreterad för jag kommer inte in i min "byrå" uppe i mitt rum och jag har ju låst den (har en nyckel till den dvs) så den brukar jag ju gömma vilket jag även har gjort nu och på mina gömställen så får ju ingen hitta den såklart så jag gömmer den alltid på jättesvåra ställen och jag vill komma in dit så jag får min kamera laddare nu så ni får se vad jag har köpt, men jag har en idée..

Aja  hörs!


Chai té, muums. Eller?



Hej alla!

Sitter hemma och hjälper Julia att göra lite olika uppgifter med att skriva i en bok hon fått, super duktig är hon! Massa olika uppgifter där dom ska skriva och fixa. Duktiga tjejen!
Mamma kom precis hem med lite Chai té, måste testa och se om det smakar som Chai Latte ungefär! Nu är det klart, hörs imorgon. Pusssii


Mysig kväll

Har lite mysiga kläder på mig idag, älskar "muffepuffe tofflorna" som jag kallar dom haha! Som sagt så är jag hemma här själv och kollar på Melodifestivalen eftersom att det inte går något annat vad jag vet :) Mamma och dom kommer nog hem snart! Jag ska dra mig till soffan och kolla vidare.
Men ni får lite outfit bilder!






Kofta: Boomerang
Linne under: H&M
Tight: ?
Muffepuffe tofflor: Mammas


Lonely, I´m Mr Lonely. I have nobody, for my own.



Halluu allesammans! :)

Sitter här och bloggar i min ensamhet... Tur att jag kan snacka med Fisen på facebook! Det är nämligen så att Victor är på träning. Mamma, Frank och Julia är borta hos några kompisar (jag orkade och hann inte följa med). Så är helt själv är hemma och är det hela kvällen, så kul kan man ha en lördag kväll liksom! Fekke du vet, själv. Bara jag och spotify ;)

Ska ta lite mys-outfit bilder, vi hörs senare!


Jag har en dejt


Jag just nu, alldeles precis exakt nu

Hallååå där!

Min dag bestod att städa mitt rum som såg ut som ett hej-kom-och-hjälp-mig rum, vilket inte är något vidare fint. Sedan stallet, mådde inte så bra så tog det väldigt lugnt. Kände mig rätt hängig och har gjort hela em och kväll. Ska därför ta och sova nu, samt sova ut ordentligt imorgon så jag är pigg! Hoppas på att vara bättre.

Nu har jag dessvärre en dejt, och har inte tid för bloggen. Dejten heter Kudden, och förblir nog den bästa och finaste dejt jag kommer få! Pusss!


High is the thing that's above you

Idag:

Så var jag i Staden med Embla! Väldigt mysigt och trevligt! Vi var och shoppade och fikade och så. Så vi åkte med halv 12 bussen in mot stockholm där man även träffade Linnea och fick se/hälsa på Miqis! Men då har vi i alla fall shoppat ett bra tag och gick runt i olika affärer och det var väldigt mysigt må jag säga!

Jag visar bilder på det jag köpte idag och i onsdags imorgon!



Godmorgon Linnea lixom!


P.S Idag så träffade jag på min störta idol i hela världen på bussen! Jag menar hur kan hon ta så snygga bilder, ja det är verkligen en fråga jag alltid har ställt mig själv! Fanny och Linnea ni vet vem det är..


Jag har allt jag vill ha, det är klart jag mår bra!

I Torsdags så:

Var jag med Alvisen hela dagen och sedan så åkte jag och gymmade med Alva och Fanny. Först så spinnade vi i 55 minuter och sedan så gick vi på Yoga i 75 minuter och där säger jag bara att 75 minuter av mitt liv gick till spillo och dom kommer jag aldrig att få tillbaka! Men i alla fall det var typ det jag gjorde i torsdags!





God morgon snyggingar!

God morgon! Nej men juste det är ju inte morgon just nu!

Nej förlåt men jag har typ suttit vid datorn 1 timme dom senaste dagarna och det var typ mellan 1 och 2 på natten lixom så jag "försökte" gå och lägga mig. Men i alla fall!

I onsdags så:

Åkte jag till farmor och farfar vid halv 11 tiden och Såg jag på SAMMY'S ÄVENTYR!!!!!!!! Det var typ världens bästa film! Okej nästan! En riktig toppen film! Men den är klart värt att se det tycker jag att ni ska göra. Och i bion så fanns det vara 2 rader som man kunde sitta på hahah, men det var faktiskt en ganska bra bio sallong ändå!
Efter bion så kollade vi lite på kläder och jag köpte en tröja från H&M, chill, chill! Sedan så åkte vi vidare till farmor och farfar (var med dom och kollade på bio med mina syskon) och åt middag och sedan så kom jag hem typ vid elva eller något sådant och då kollade jag på tv och sedan drog jag och tog en liten välbehövlig dejt med kudden!





Saknar mina fina tjejer ♥


Matilda, som är i Thailand! Miss you babe, dags att komma hem


Amanda, även den här lyslirarn är i Thailand! Saknar dig massor älskling, kom heeem


Ebba, som befinner sig i Österrike men kommer hem i helgen! Tur det. Saknar dig min vackra tjej


Rolig bloggtjej


Jag är så söt!

Hej c00laste bloggen, Irran här. Tönten i bloggen alltså! Jag veeet, det räcker med applåder. Bäst på att uppdatera, ni håller väl med? Lite taskigt av mig att Jossan får sköta bloggen själv här känner jag, men antar väl att bloggtorkan tagit över? Men dags för mig att skärpa mig! Bästa Jossan kan ju inte ha hand om vår stackars blogg helt ensam, Just let you know that, you´re not alone!

Skämt å sido! Jossan som skriver, och är bitter över att Iris inte skriver!!
SKÄÄÄRP DIGGG :D
Men vad rolig jag är va? Nej men allvarligt, det jag ville ha ut av inlägget var att min bloggpartner får ta tag i bloggen lite mer! Inlägget var mest till Iris, men nu får ju liksom också läsa det för jag är så snäll.

Puss på er, hoppas ni haft en awesome dag!

Världens roligaste


We´ll walk this road togheter, through the storm. Whatever weather, cold or warm



Hej bloggen!
Dålig uppdatering från min sida, jo tack jag vet! Eller ja, från bådas sida! Kan inte bortförklara Iris, men jag har en ursäkt... Faktiskt. Har inte varit hemma på hela dagen, varit och provridit en häst.
Därefter till stallet och rida Victor och Nessie samt ta hand om båda skruttarna (mocka och så). Kom hem vid 9 tiden och har inte orkat blogga sen dess. Kändes dags nu!

Imorgon då, har faktiskt tid då! På fm ska jag bara vara hemma. Städa mitt helt galet stökiga rum som det blivit som en GÅNG i mitt rum av kläder. Kläderna är då utanför "gången", den går mellan dörren och sängen. Typ. På em åker jag till hästarna och tar hand om dom!

Hörs imorgon, nu ska jag snart sova. Trött! Ovanligt va? Mjooo. Kanske dags att ta tag i min oändliga trötthet och faktiskt vila ut lite så jag kan leva ett liv pigg!

Puusssss!


Dagens äventyr var...



Hemmaaaaa! Haft en bra dag? Det har jag.
På förmiddagen åkte vi till ett väldigt fint dressyrstall i Tyresö med härliga siggesta-människor! När vi kom hem igen, till stallet var klockan 3. Red och fixade allt. Åkte hem, har precis kollat på Ridsport som gick i Göteborg Horse Show i helgen. Angelica Augustsson, 23 år, svensk, debuterar Världs cupen på hästen Midtown du Tillard och VINNEEER! Iof visste jag redan att hon skulle vinna, går väl inte att missa? Står ju överallt. Men det var så härligt att se, ritten var grym, tiden var svårslagen, och hon är sjukt duktig ryttare!

Ledsen för hästinlägg, men det blev så idag. Sånt är livet ;)


Ut på äventyr, äventyyyyr



Hola amigos!

Sitter hemma och väntar på att Johanna och hennes mamma ska komma och hämta upp mig här, vi får skjuts till en buss där vi blir hämtade av Nicole och ska ut på äventyyyr med andra siggesta-människor! Ska blir riktigt roligt :)
Därför hör ni inte något av mig resten av dagen. Synd att Irran inte heller kunde idag, aja vi hörs ikväll! Pussar


Everybody get drunk!

Tjenare!
Fick nyss höra att man såg lite förvirrad ut på gymmet och att andra såg ut som tomater, haha sådär om ni undrade vad jag nyss hörde!

Nej nu ska jag gå och lägga mig är as trött och så ska man upp tidigt imorgon så det är bara att köra på och slagga på här hemma helt ensam (och nej jag vet inte vad jag babblar om ibland..)



Skönt att man ser ut lika dan ut på varje bild!


Tjena lena mitt bena!



Tjenare!

Nu sitter jag här uppe i mitt rum och chillar, jag var ju som sagt och tränade nu här på kvällen med Jossan och Fanny! Igår så hade vi ju en riktig bus-plan (jag och Jossan) vi våldgästade Fanny's hus och bara partayade, nej men vi gick dit (utan att hon visste om det) och så kollade vi på några tjejfilmer (med henne så då visste hon ju om det).

Nej men min uppdatering har ju varit ganska kass nu för det mesta, men jag menar egentligen vem bryr sig lixom om vad jag gör på dagarna? Så jag har bara inte haft något interessant och skriva (inte för att jag har det nu heller) men Jossan sa att jag behövde blogga så då gör jag väl det! Men jag kan bara varna att till alla er där ute som har ett liv: Dra här ifrån

Men i alla fall imorgon så ska jag åka och träffa farmor och farfar och se på Sammy's Äventyr (för Stellas skull) och så så att jag kommer inte kunna blogga imorgon, eller jo "sent" på kvällen kommer jag ju kunna göra det! Så det är ju tur att man har en bloggparter som kan blogga imorgon! För jag menar ni vill ju inte att jag ska driva bloggen helt själv eller?

Nej men nu känner jag att vi säger hej då så hörs vi snart igen, klart slut!


Duktig jag är!



Tjolahoppsan!

Jag, Iris och Fanny har precis varit på gymmet! Det var sjukt kul, vi körde core och cykel. Känns jäkligt skönt nu efteråt måste jag säga. Spinningen var as jobbig, men det kändes bra när man var klar!

Imorgon kommer jag vara borta hela dagen, från 8 på morgonen och kommer hem runt 8-9 på kvällen därför kommer uppdateringen vara ganska nere från min sida... Men vilken tur att vi är TVÅ ägare till denna blogg, därför kan ju den andra också börja nu lite vaa?
- Jag har kommit igång nu Irran, och tänkte fortsätta. Så kom igen nu Iris! Vi skulle väl ha den tillsammans, eller? -

Hare grymt hörrni, så hörs vi. Pussar


Mobilblogg

Tjenare, nu sitter jag här och bloggar från Fannans mobil. Vi har precis varit och tränat på gymmet. Hörs sen! /Iris

RSS 2.0